...és így lett
BIANCO web 2002-2003 collection QUASI
 
Tedd Sárgává!
Felhívás

Tedd Sárgává!

minden muvész és nem muvész részére, aki a BIANCO projekthez kapcsolódva szeretne a nagy sárgításban és sárgavadászatban részt venni.
A projekt témája egy szín, a SÁRGA, és egyszeruen az, amit Te gondolsz róla. sargado
Fesd sárgára! Változtasd sárgává környezeted, vagy gyujtsd össze a körülötted lévo sárgákat. Mert a sárga a legszebb szín, legyen minél több sárga körülöttünk!

sargado

Ha eldöntötted, hogy beszállsz a sárgításba, válassz egy számodra kedves, vagy valamilyen szempontból fontos tárgyat, végy egy adag megfelelo fajtájú festéket és add át magad az élvezetnek. Fesd sárgára! Ez minden. Az öröm a Tiéd, és már csak az a dolgod, hogy az eseményt vagy a végeredményét dokumentáld és elküld nekünk. Ne tartsd vissza magad, tégy valamit a jövod érdekében, legyen minden sárga körülöttünk. (Ha festékre, vagy segítségre van szükséged a sárgításhoz, csak szólj nyugodtan, valamit kitalálunk.) Vagy ha nincs kedved festegetni, vadássz a sárgára! Nézz körül és válaszd ki a legsárgább sárgát amit látsz, vagy valaha láttál és dokumentáld. Készíts egy képet róla, vagy ha nem túl nagy gyömöszöld bele egy borítékba.
A projekt 2003 június 6-tól június 24-ig tart, a Kvízió kiállítás idotartama alatt.
Meghosszabbítva 2003. július 27-ig!!!

sargado

sargado A BIANCO projekt tedd sárgává akciója a Pécsi Galériában és az Interneten kap nyilvánosságot. Részvételed lehet anonim is, de örülünk, ha hozzájárulsz neved közléséhez. Valamint más hozzáfuznivalókat is mellékelhetsz a sárgádhoz, lehet szöveg, hang, vagy valami egészen más, melyeket szintén szívesen közlünk.
  A beérkezett sárgákat egy általunk hitelesnek tartott zsuri értékeli, a legsárgább anyagokat beküldok között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Közjegyzo nem lesz jelen a döntésnél, de az Internet nyilvánossága elott fog minden történni.Bízz meg bennünk!    

A projektben való részvételnek kizáró oka nincsen, bárki elküldheti sárgának tartott anyagát.

sargado
Az anyagodat legjobb ha e-mail formájában juttatod el, de küldheted postán is
e-mail: bianco@koronczi.hu
sargado
Ha a sárgítással kapcsolatban további kérdésed lenne, készséggel állunk rendelkezésre, írj levelet.
www.koronczi.hu/bianco/sargado
SÁRGA
 

ABIANCO logo és a www.koronczi.hu alatt található képek és szövegek, valamint a design szerzoi jogvédelem alatt állnak. Ezek teljes vagy részbeni utánközlése, sokszorosítása vagy bárminemu közvetett felhasználása csak a szerzo(k) írásbeli engedélyével lehetséges.